noProduktnummer: nikond850-1

Nikon D850

Den neste store utfordreren i fullformatverdenen har ankommet

Stock: Ikke på lager Forhåndsbestilling tilgjengelig
  • kr 38.090

Reservèr et eksemplar allerede nå! (trykk her).

Nikon gir prioritert levering til kunder med NPS medlemskap. oppgi ditt nummer ved reservasjon, eller se info om hvordan du får NPS medlemskap her..

Ønsker du at vi tar ditt utstyr i innbytte? kontakt oss 
her..Velkommen til FX – fullformat med en prakt uten like. Fra studio til de mest fjerne stedene på jorden.


Den raske FX-format bildebrikken som sitter i D850 har en ekstremt høy effektiv oppløsning på 45,7 megapiksler og leverer filer på 45,4 megapiksler fulle av detaljer. Skriv ut bilder med ekstrem oppløsning i megastore formater. Ta opp ekte fullformatfilm i 4K. Den baksidebelyste CMOS-bildebrikken har ikke optisk lavpassfilter og har mikrolinser montert på brikken uten mellomrom, samt antirefleksbelegg. Lyset når frem til fotodiodene mer effektivt, noe som gir fantastiske detaljer og utrolig dynamisk område. Og AF-systemet med 153 punkter som er arvet fra D5, sikrer det sylskarpe fokuset og den brede dekningen som trengs i fullformatbilder med ekstrem oppløsning.

Fang det prisbelønte øyeblikket med den ultimate kombinasjonen av hastighet, detaljrikdom og presisjon. Serieopptak på opptil 9 b/s med full oppløsning. Fenomenal autofokus.


Få med de viktige sekundene med den ultimate kombinasjonen av kraft og utholdenhet. D850 tar bilder med 7 b/s. Eller ta bilder med 9 b/s ved å bruke MB-D18 multi-power-batteripakken (ekstrautstyr) med EN-EL18B-batteri (brukes i D5). Bildene har full oppløsning selv ved fotografering i RAW, og D5-batteriet gjør det mulig med opptil 1840 bilder på én lading (med utløserfunksjon enkeltbilde, basert på CIPA-standarder). En dedikert AF-prosessor sikrer lynrask motivgjenkjenning når det tas mange bilder per sekund: Selv små motiver som beveger seg raskt i svakt lys kan følges med bemerkelsesverdig presisjon. Og kameraets to spor for minnekort gjør det mulig å bruke ett UHS-II SD-kort og ett XQD-kort – den raskeste kombinasjonen som er mulig.

Få frem detaljene som er skjult i de mørkeste motivene og de dypeste skyggene. Med ISO-område på 64–25 600, som er best i klassen, og som kan utvides fra 32 til 102 400 (tilsvarende).


Resultatet er praktisk talt støyfritt ved høye ISO-verdier og gir utrolig presisjon selv ved fotografering nesten i mørke. Den raske EXPEED 5-bildebehandlingsmotoren som er arvet fra D5, sikrer fantastisk bildekvalitet over hele det fenomenalt store ISO-området. Det følsomme autofokussystemet presterer med utrolig presisjon ned til -3 EV for alle fokuspunkter, og det midtre punktet yter hele -4 EV (ISO 100, 20 °C). RGB-sensor med 180 000 piksler og avansert motivgjenkjenningssystem gir spektakulære resultater ned til -3 EV.

Ytelse betyr alt. Når det er mulig å ta bilder med ekstrem oppløsning, ha fleksibilitet til å fotografere under alle forhold og kunne tilpasse seg enhver arbeidsform på samme tid, da er det mulig å briljere.


Kreativ fleksibilitet. Utholdenhet. Presisjon. D850 er ikke bare ytelse – det er perfeksjon på et helt nytt nivå. Det gir kompromissløs bildekvalitet uansett om bildene tas i RAW-størrelsen Stor, Medium eller Liten. Og både kameraet og MB-D18-multi-power-batteripakken (ekstrautstyr) har solid værforsegling som gir frihet til å fotografere i lengre perioder hvor som helst. Dette er også det aller første digitale speilreflekskameraet med innebygd modus for fokusstabling som gir eksepsjonelt skarpe bilder med meget stor dybdeskarphet.

Ta flere bilder. Vent mindre. D850 strømlinjeformer arbeidsflyten med høyhastighets dataoverføring og trådløs tilkobling.

Kameraets USB 3.0-port muliggjør høyhastighetsoverføring av store mengder data, noe som er ideelt ved tilkoblet fotografering. For å oppnå lynrask trådløs tilkobling og Ethernet-tilkobling er det mulig å knytte D850 til en WT-7A (ekstrautstyr). Med den trådløse senderen kan filer sendes til en FTP-server eller datamaskin med hastigheter opptil 866,7 Mbps. Det er også mulig å utføre raske opplastinger av JPEG-filer med høy kvalitet til bildestrømmen på sosiale medier eller et sikkert bildearkiv på nettet via SnapBridge. Ideelt når fotografen vil la en kunde på den andre siden av jordkloden følge med på hvordan fotograferingen går. Det er også enkelt å geotagge bilder med SnapBridge.

SnapBridge-kompatibilitet

Kameraets innebygde Bluetooth®- og Wi-Fi®-funksjoner er bare tilgjengelige ved bruk av SnapBridge. Nikons SnapBridge-applikasjon må være installert på en kompatibel smartenhet før SnapBridge kan brukes med dette kameraet.

Bruke SnapBridge-appen

Systemkrav: Android 5.0 eller nyere, iOS 8.4 eller nyere, en enhet med Bluetooth® 4.0 eller nyere.
 

Tekniske spesifikasjoner

·         45,7 megapixler

·         Opp til 9 bilder/sek med grep MB-D18 og batteri EN-EL18b

·         7 bilder/sek med standard batteri

·         ISO 64-25600 (utvidbart til 32-102400)

·         51 bilder i serie 14bits raw. 172 bilder i serie 12 bits raw

·         Raw large 45,7Mp, Raw medium, 25.5 Mp og Raw small 11,3 Mp

·         Mulighet for elektronisk lukker med 6 bilder/sek @45,7 Mp og 30bilder/sek @ 8.6 Mp for lydløs fotografering.

·         Lukker testet til 200000 eksponeringer

·         Hus i helstøpt magnesium med værtetting. Prostandard.

·         Autofokus I 153 individuelle punkter (Verdens beste autofokus som i D5)

·         Focus stacking/Focus shift inntil 300 bilder for uendelig eller variabel fokus

·         Lysmåling i 180000 individuelle punkter (som D5)

·         Lysmålers følsomhet -3EV (=veldig mørkt)

·         Optisk søker med 0,75x forstørrelse (=stor)

·         Mulig å produsere bilder for 8K timelapse video. Produksjon og redigering av video i valgfri software utenfor kamera.

·         4K timelapse video. Produksjon i kamera.

·         Ingen lukkerbevegelser ved produksjon av stillbilder for timelapse.

·         4K video UHD full sensor. Ingen crop. Utnytt vidvinkelobkjektiver fullt ut.

·         1840 eksponeringer på et batteri. (Nøytral Cipa standard)

·         5140 eksponeringer med batterigrep og EN-EL18b (Nøytral Cipa standard)

·         Vippbar 3,2” touch-screen med focus peak i live view.

·         Finjuster fokus på hvert objektiv ved en enkel live view prosedyre.

·         Backlight illuminated image sensor w/o optical low pass filter. For maksimal lysfølsomhet og bildekvalitet.